Şile Seyyar Lokmacı Uygun ❣️

❣️ Bismillahirrahmanirrahim ❣️

İstanbul Şile Seyyar Lokmacı

Merhabalar istanbul Şile den selam olsun Şile lokmacı, Şile seyyar lokmacı, Şile hayır lokması için bizleri gece gündüz arayabilirsiniz. Bizlere Yılların vermiş olduğu tecrübe ile sizlere hayırlara vesile olmak bizi hem mutlu hemde işimizi daha çok sevmemize neden oluyor. Rabbim yaptıgınız hayıları kabul etsin.!!! Şile den köylerinden kartalın heryerinden bizi arayabilirsiniz..

istanbul-lokmaci-hayir-lokma-tatlisi
istanbul-lokmaci-hayir-lokma-tatlisi

İstanbul Şile’de seyyar lokmacı döktürme konusu, son yılların en popüler trendlerinden biridir. Özellikle yaz aylarında turistlerin ve yerlilerin ilgi odağı olan seyyar lokmacı döktürme, Şile sahil şeridinde yer alan esnaflar tarafından yapılmaktadır.

Seyyar lokmacı döktürme, tahta masaların üzerine serilen kalın bir hamur tabakasının üzerine lokma şerbeti dökülerek, üzerine de çeşitli meyve ve süslemeler yapılarak sunulan bir tatlıdır. Bu tatlının en önemli özelliği, yapılışı sırasında hamur tabakasının yüksek sıcaklıkta kızartılmasıdır. Bu sayede lokma tabakası, içerisinde bulunan meyveler ve şerbetle birlikte hafif kızartılarak, kremşanti gibi bir yapı kazanır.

Seyyar lokmacı döktürme, İstanbul Şile‘de yapılırken, esnaflar tarafından geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Bu yöntemlerin en önemlisi ise, lokma tabakasının tavada sıcak yağda kızartılmasıdır. Bu sayede, tabaka hafif kızartılır ve üzerine dökülen şerbet ve meyvelerle birlikte lezzeti daha da artar.

Seyyar lokmacı döktürme, İstanbul Şile’de turistlerin ve yerlilerin en çok tercih ettiği tatlılar arasındadır. Bu tatlının en önemli özelliği ise, yapılışı sırasında kullanılan malzemelerin tamamen doğal olmasıdır. Bu sayede, seyyar lokmacı döktürme tatlısı, sağlıklı ve lezzetli bir seçenek olmaktadır.

Şile Sünnet Lokması döküyoruz..
Şile Düğün törenlerinde lokma döküyoruz..
Şile İşyeri açılışların da lokma döküyoruz..
Şile Yeni doğan çocuk hayrına lokma döküyoruz..
Şile Mevlüt lokması döküyoruz..
Şile Mutlu anlarınızda lokması döküyoruz..
Şile Hasta hayrına lokması döküyoruz.
Şile Ahirete yoluna çıkmış kişilerin hayrına hayır lokması döküyoruz..

sile-seyyar-lokmaci
sile-seyyar-lokmaci

Şile Seyyar Lokmacı Uygun ❣️

 

  1. lokma
  2. lokmacı
  3. hayır lokması
  4. hayır lokmacısı
  5. tatlı lokma
  6. pilav cami çıkışı
  7. cami çıkışı hayır pilavı
  8. pilav gezici
  9. İstanbul Pilavcı
  10. Hayır Pilavcısı
  11. Hayır Pilavı
  12. Etli Pilav
  13. Tavuklu Pilav
  14. Pilavcı
  15. Pilav
  16. Hayır

İstanbul Seyyar Lokmacı, İstanbul Lokmacı